Хімії

Ви тутДорожньо-будівельний факультет»Хімії»Кафедра мовної підготовки

Кафедра мовної підготовки

Силабус ФУБ

Програму вивчення навчальної дисципліни «Українська мова як іноземна» складено відповідно до освітньо-кваліфікаційної характеристики та навчального плану підготовки бакалаврів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Силабус ФУБ

Програму вивчення навчальної дисципліни «Українська мова як іноземна» складено відповідно до освітньо-кваліфікаційної характеристики та навчального плану підготовки бакалаврів спеціальності 073 "Менеджмент організацій і адміністрування"

Силабус ФУБ

Програму вивчення навчальної дисципліни «Українська мова як іноземна» складено відповідно до освітньо-кваліфікаційної характеристики та навчального плану підготовки бакалаврів спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Силабус ФУБ

Програму вивчення навчальної дисципліни «Українська мова як іноземна» складено відповідно до освітньо-кваліфікаційної характеристики та навчального плану підготовки бакалаврів спеціальності 051 «Економіка».

Силабус ФТС

Програму вивчення навчальної дисципліни «Українська мова як іноземна» складено відповідно до освітньо-кваліфікаційної характеристики та навчального плану підготовки бакалаврів спеціальності 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)».

 

Силабус МФ

Програму вивчення навчальної дисципліни «Українська мова як іноземна» складено відповідно до освітньо-кваліфікаційної характеристики та навчального плану підготовки бакалаврів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування».       

Силабус МФ

Програму вивчення навчальної дисципліни «Українська мова як іноземна» складено відповідно до освітньо-кваліфікаційної характеристики та навчального плану підготовки бакалаврів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».       

Силабус АФ

Програму вивчення навчальної дисципліни «Українська мова як іноземна» складено відповідно до освітньо-кваліфікаційної характеристики та навчального плану підготовки бакалаврів спеціальності 274 «Автомобільний транспорт».       

Робоча програма навчальної дисципліни «Українська мова як іноземна»

галузь знань                       

12 Інформаційні технології

13 Механічна інженерія

15 Автоматизація та приладобудування

спеціальність

121 Інженерія програмного забезпечення

122 Компютерні науки та інформаційні технології

133  Галузеве машинобудування

151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології 

Підписатися на цей канал RSS