Економіки і підприємництва

Ви тутФайловий архів ХНАДУ»Управління та бізнесу»Економіки і підприємництва»Монографії»Управління поведінкою покупців на ринку легкових автомобілів

Управління поведінкою покупців на ринку легкових автомобілів

Шевченко І.Ю., Даниленко Є.С., Дмитрієв І.А., Дмитрієва О.І. Управління поведінкою покупців на ринку легкових автомобілів: монографія. Черкаси: Видавництво Пономаренко Р.В., 2022. 244 с.

Монографію присвячено розробленню теоретико-методологічних засад управління поведінкою покупців на ринку легкових автомобілів. У першому розділі монографії розкрито теоретичні засади управління поведінкою покупців на ринку легкових автомобілів через доповнення понятійно-термінологічного апарату авторськими дефініціями категорій «маркетингове управління», «поведінка покупців», «потреба» та «мотив» в контексті дослідження управління поведінкою покупців легкових автомобілів; сформовано теоретичну модель управління процесом прийняття рішення покупцями про придбання легкового автомобілю; класифіковано потреби та мотиви покупців легкових автомобілів; запропоновано типологізацію покупців за факторами прийняття рішення про придбання легкових автомобілів. Другий розділ монографії містить результати моделювання залежності поведінки покупців легкових автомобілів від різних факторів, типологізації покупців на ринку легкових автомобілів, а також практичні рекомендації з управління поведінкою покупців легкових автомобілів в Інтернеті.

Останнє редагуванняСубота, 18 лютого 2023 13:24

Додаткова інформація

  • Дисципліна: Управління поведінкою покупців на ринку легкових автомобілів
  • Автор: проф. Шевченко І.Ю., проф. Дмитрієв І.А., проф. Дмитрієва О.І., Даниленко Є.С.