Хімії

Ви тутДорожньо-будівельний факультет»Хімії»Ольга Іллівна Безбабічева

Ольга Іллівна Безбабічева

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни „Іноваційні напрямки технології експлуатації транспортних споруд»

Нові Методичні вказівки  до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни„Іноваційні напрямки технології експлуатації транспортних споруд».автори:С.М.Краснов, А.В. Ігнатенко, О.І.Безбабічева.

(Ознайомча версія для файлового архіву)



Методичнні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та до виконання курсового проекту з дисципліни «Інноваційні методи організації, планування та управління у транспортному будівництві

Ознайомча версія нових методичних вказівок. Автори: викладачі  кафедри МКтаБМ -  О.І.Безбабічева, С.М.Краснов, А.С. Лозицький

Інноваційні методи організації, планування та управління у транспортному будівництві (магістри)

Для рівня Магістр ("Будівництво та цивільна інженерія"). За освітньою програмою  "Мости і транспортні тунелі". Розробка: доц. Безбабічева О.І. 

 

Будівництво мостів

Програма розроблена на 2018-2019 навч. рік для  студентів 4 курсу. Рівень-бакалавр.  48 годин лекцій, 32год. практичних занять, курсовий проект. Завершується курс  екзаменом. Розробник -доц. Безбабічева О.І. 

Підписатися на цей канал RSS