Хімії

Ви тутДорожньо-будівельний факультет»Хімії»Кафедра Фізики (KAFFIZ727)

Кафедра Фізики (KAFFIZ727)

ФІЗИКА. Електростатика. Постійний струм. Електромагнетизм

Навчально-методичний посібник є профільним підручником, який відповідає програмі підготовки бакалаврів у вищих технічних навчальних закладах всіх спеціальностей. Містить у собі розділи курсу фізики «Електростатика», «Постійний струм», «Електромагнетизм», які викладені із сучасних позицій; питання і задачі для самостійного рішення, а також весь необхідний довідковий матеріал. Призначений для здобувачів вищої освіти, аспірантів та викладачів технічних університетів.

ФІЗИКА. МЕХАНІКА МОЛЕКУЛЯРНА ФІЗИКА ТА ТЕРМОДИНАМІКА Профільний курс

Навчально - методичний посібник є профільним підручником, який відповідає програмі підготовки спеціалістів у вищих технічних навчальних закладах. Містить у собі питання курсу фізики, викладені із сучасних позицій, питання і задачі для самостійного рішення, а також весь необхідний довідковий матеріал. Призначений для студентів, аспірантів та викладачів технічних університеті

Шиндерук С.О. ДЖЕРЕЛА ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ НА ОСНОВІ РЕЗОНАНСНИХ КОНТУРІВ

Монографія містить теоретичний аналіз фізичних процесів у запропонованих схемах практичної реалізації різних варіантів виконання джерел електричної енергії, дієвість яких заснована на використанні явища резонансу. Розглянуто задачу збудження гармонічних сигналів за допомогою резонансних контурів при збудженні періодичними послідовностями імпульсів напруги з урахуванням перехідних процесів з передбачуваної оцінкою ефективності цих схем, як генераторів гармонічних сигналів. Призначена для фахівців у галузі електромагнітних технологій.

Підписатися на цей канал RSS