Двигунів внутрішнього згоряння

Ви тутФайловий архів ХНАДУ»Автомобільний факультет»Двигунів внутрішнього згоряння»Робочі програми»РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни Історія інженерної діяльності

РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни Історія інженерної діяльності

РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «Історія інженерної діяльності» підготовки бакалаврів в галузі знань 14 «Електрична інженерія» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» за освітньою програмою «Енергетичне машинобудування». Мова навчання державна.

Основні завдання дисципліни полягають у формуванні у студентів системи знань, вмінь та уявлень щодо предмету дисципліни. Застосовувати інженерні технології, процеси, системи і обладнання відповідно до спеціальності Здатність зберігати та примножувати моральні, культурні, наукові цінності і досягнення суспільства на основі розуміння історії та закономірностей розвитку предметної області, її місця у загальній системі знань про природу і суспільство та у розвитку суспільства, техніки і технологій, використовувати різні види та форми рухової активності для активного відпочинку та ведення здорового способу життя. Знання та розуміння предметної області та розуміння професійної діяльності. Здатність вчитися і оволодівати сучасними знаннями.

 

Останнє редагуванняСубота, 28 грудня 2019 08:40